Webontwikkeling

Webontwikkeling

Een mooie, goede, stabiele en snelle website is een belangrijke schakel in het totaalverhaal voor jouw potentiële klant. Wij begrijpen dit als geen ander en leveren, naast een aantrekkelijk design, dagelijks technische hoogstandjes die SEO-geoptimaliseerd zijn en supersnelle metingen behalen. Alles om goed te scoren bij de zoekmachines en je doelgroep.

Wordpress Website laten maken

WordPress

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Met een grote community is dit systeem geschikt voor de meeste websites en webshops.

Valt het al op? Wij zijn fan van WordPress! De gebruiksvriendelijkheid voor redacteuren en niet-technici is uitstekend. Niet voor niets kent WordPress een wereldwijde community. Sites die wij met WordPress hebben gerealiseerd zijn bijvoorbeeld www.goedkoopstewinkelinrichting.nl, www.factview.nl en natuurlijk de website die je nu bekijkt.

Snelle Website

Drupal

Van oudsher hebben we een voorliefde voor Drupal. Superflexibel, modulair in te richten en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vooral een aanrader wanneer je technisch net iets meer van je website verwacht, integraties wilt realiseren of meerdere front-ends aan één centrale Drupal back-end wil koppelen. Ons technische hart gaat hier nog steeds sneller van kloppen.