Webontwikkeling

Webontwikkeling

Een mooie, goede, stabiele en snelle website is een belangrijke schakel in het hele verhaal naar je potentiële klant. Wij begrijpen dit als geen ander en kunnen naast een aantrekkelijk design ook een technisch hoogstandje leveren die technisch SEO geoptimaliseerd zijn en supersnelle metingen behalen. Alles om goed te scoren bij de zoekmachines en je doelgroep.

Wordpress Website laten maken

Wordpress

Wordpress is 's werelds meest gebruikte CMS. Met een grote community is dit systeem geschikt voor de meeste websites en webshops.

Naast de wereldwijde community is ook de gebruiksvriendelijkheid voor redacteuren en niet-technici uitstekend te noemen. Sites die wij met Wordpress hebben gerealiseerd zijn: www.goedkoopstewinkelinrichting.nl, www.desmitsega.nl en natuurlijk deze site!

Snelle Website

Drupal

Van oudsher hebben we een voorliefde voor Drupal. Superflexibel, modulair in te richten en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vooral een aanrader wanneer je technisch net iets meer van je website verwacht, integraties wilt realiseren of meerdere frontends aan één centrale Drupal-backend wil koppelen. Ons technische hart gaat hier nog steeds sneller van kloppen.