Digitmind internet en marketing

Tijd voor een website die

Gefeliciteerd! Het is zover; je wilt een professionele website laten maken. Of je bestaande website verdient eindelijk een fris jasje. Je wilt in ieder geval een website die scoort en voor je werkt. Waarmee je resultaten behaalt, eentje die écht het verschil maakt. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Met een grote community is dit systeem geschikt voor de meeste websites en webshops. Valt het al op? Wij zijn fan van WordPress! De gebruiksvriendelijkheid voor redacteuren en niet-technici is uitstekend. Niet voor niets kent WordPress een wereldwijde community. Wij maakten met WordPress bijvoorbeeld transgendernetwerk.nl, leefbaarheidsalliantie.nl, bebumble.com, miko.nl en natuurlijk de website die je nu bekijkt.

Onze websites zijn....

belachelijk snel
slim gebouwd
zoekmachine vriendelijk
maatwerk

Waarom een nieuwe website laten maken of een bestaande opfrissen?

Natuurlijk wil je een website of webshop waar je bezoeker direct vindt wat hij of zij zoekt. De vormgeving is afgestemd op je doelgroep en je navigeert gemakkelijk naar de informatie die je zoekt. Maar voor de beheerder van de site is het belangrijk dat ook de ‘achterkant’ gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. Want je hoeft echt geen techneut te zijn om een website bij te houden.

Dit maakten we voor DEPLOY-Consultancy

Voor de consultants van DEPLOY bouwden we eerst een snelle, eenvoudige website die bedrijven aanspreekt. Later voegden we daar een database aan toe vol tools voor hun opdrachtgevers. Alleen klanten met een inlog hebben toegang tot deze afgeschermde pagina's. Een budgetvriendelijk stappenplan waarin DEPLOY-Consultancy gefaseerd kon investeren.
Hieronder kun je de site bekijken, op desktop en op je smartphone.

Laten we....

oeps, zonder emailadres kunnen we geen contact met je opnemen.

Volgende

Geweldig! Laten we het over je project hebben.

Tijdsspan

Project informatie

Lekker, wij houden ook van koffie!

Hoe kunnen we contact met je opnemen?

Bellen is effectiever dan mailen

Bel ons of laat je telefoonummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

026 - 202 2055

Op welk nummer mogen we je bellen?

Hoe snel is mijn website?

Bij Digitmind zorgen wij voor een razendsnelle website. Niet alleen belangrijk voor de user experience van je gebruikers, maar ook voor de SEO positie van je website. Benieuwd hoe snel onze of jouw website is? Gebruik dan onze tool en krijg direct antwoord!

Voer url in

Test website snelheid
Snelheid berekenen

Ook zij lieten hun website door ons bouwen

Leefbaarheidsalliantie, BeBumble, No Bullshit, Deploy Consultancy

Snel antwoord op jouw webvragen

Waarom is een snelle website belangrijk?
Laten we het zo zeggen: een trage website is gewoon ontzettend irritant. Dat vinden mensen niet alleen, daar denken zoekmachines precies zo over
Wat mag ik van een standaard website verwachten?
Al onze websites zijn super snel, responsive, gekoppeld aan Google Analytics, SEO-vriendelijk en veilig
Waarom zou ik mijn website bij Digitmind laten maken?
Je moet helemaal niks natuurlijk. Maar als het bovenstaande je nog niet overtuigde: wij gaan voor een fraai uiterlijk én voor de beste online prestaties. Beloofd!
Verzorgen jullie ook de hosting van mijn nieuwe site?
Voor de hosting van jouw website werken wij samen met een zeer betrouwbare hostingpartner. Zo kunnen we optimale kwaliteit en veiligheid garanderen.
Wat kost het om een website te laten maken?
Van ons mag je maatwerk verwachten. Uiteraard stemmen we jouw specifieke wensen en eisen op het gebied van functionaliteiten of gekoppelde systemen goed met je af. Daar hangt een ander prijskaartje aan dan aan standaard oplossingen.
Een snelle, fraaie, veilige maatwerk website start vanaf € 2000.