Tijd voor een website die

Gefeliciteerd! Het is zover; je wilt een professionele website laten maken. Of je bestaande website verdient eindelijk een fris jasje. Je wilt in ieder geval een website die scoort en voor je werkt. Waarmee je resultaten behaalt, eentje die écht het verschil maakt. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Met een grote community is dit systeem geschikt voor de meeste websites en webshops. Valt het al op? Wij zijn fan van WordPress! De gebruiksvriendelijkheid voor redacteuren en niet-technici is uitstekend. Niet voor niets kent WordPress een wereldwijde community. Wij maakten met WordPress bijvoorbeeld transgendernetwerk.nl, leefbaarheidsalliantie.nl, bebumble.com, miko.nl en natuurlijk de website die je nu bekijkt.

Waarom een nieuwe website laten maken of een bestaande opfrissen?

Een nieuwe website die goed werkt, waar bezoekers direct en intuïtief vinden wat ze zoeken: dat is voor iedereen fijn!
Ook niet onbelangrijk, een gebruiksvriendelijke en eenvoudige ‘achterkant’ is voor de beheerder van de site ontzettend prettig. Je hoeft gelukkig geen techneut te zijn om een website bij te houden, maar het scheelt als het overzichtelijk is en goed in elkaar zit.

Een vernieuwde website kan helpen bij het opbouwen van merkvertrouwen, SEO-resultaten verbeteren, navigeren vergemakkelijken en cybersecurity updaten.

Webdevelopment

Een mooie, goede, stabiele en snelle website is een belangrijke schakel in het totaalverhaal voor jouw potentiële klant. Wij begrijpen dit als geen ander en leveren, naast een aantrekkelijk design, dagelijks technische hoogstandjes die SEO-geoptimaliseerd zijn en supersnelle metingen behalen. Alles om goed te scoren bij de zoekmachines en je doelgroep.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Met een grote community is dit systeem geschikt voor de meeste websites en webshops.

Valt het al op? Wij zijn fan van WordPress! De gebruiksvriendelijkheid voor redacteuren en niet-technici is uitstekend. Niet voor niets kent WordPress een wereldwijde community. Sites die wij met WordPress hebben gerealiseerd zijn bijvoorbeeld www.goedkoopstewinkelinrichting.nl, www.factview.nl en natuurlijk de website die je nu bekijkt.