Trainingen en cursussen

Bij Digitmind delen wij onze kennis graag met anderen. Wij denken dat development en/of online marketing voor iedereen te leren is. Wil jij graag zelf een website maken of onderhouden dan hebben wij diverse trainingen en cursussen die je in dit proces kunnen ondersteunen. Bij onze trainingen en cursussen kijken wij voornamelijk jouw persoonlijke wensen. Het zijn geen massale bijeenkomsten, maar kleine groepen van hooguit 8 personen. Hierdoor kunnen wij extra aandacht geven aan onze deelnemers. De trainingen worden verzorgd op ons kantoor in Arnhem, dat op het centraal station van Arnhem is gevestigd en zowel met het openbaar vervoer als de auto uitstekend te bereiken is.

trainingen-en-cursussen-bij-Digitmind.png

Drupal training

Wil jij weten hoe het open source systeem Drupal werkt? Bij Digitmind krijg jij de kans om binnen één dag jou Drupal website op te zetten. Wij besteden aandacht aan het opzetten en installeren van een Drupal website. Verder leer jij hoe je content kan publiceren, aanpassen, beheren en organiseren op een website. Het maken van aanpassingen binnen templates is in Drupal van groot belang, binnen onze cursus Drupal zullen wij jou de basis van het beheren en aanpassen van een template uitleggen. Verder besteden we aandacht aan wat jij van Drupal wilt weten. Het niveau van deelnemers kan namelijk erg verschillen, dit is geen probleem en wij houden voldoende rekening met ieders persoonlijke wensen. Heb jij interesse in een Drupal training, neem dan gerust contact met ons op.

WordPress training

Je eigen website maken en beheren is met WordPress een van de gemakkelijkste manieren. Het systeem biedt oneindig veel mogelijkheden en is toegankelijk voor zowel een beginner als gevorderde. Heb jij nog nooit een website gemaakt of ben je net begonnen, dan is WordPress het beste systeem om mee te beginnen. Binnen onze cursus WordPress leer jij hoe je content binnen WordPress kan publiceren, beheren en aanpassen. We geven inzicht in de beschikbare thema’s en plug-ins en geven aan hoe je dit het beste in kan zetten. Verder vullen wij de training in naar de wensen en behoeften van jou. Wil jij bijvoorbeeld een webshop starten, dan zullen wij de focus voornamelijk op WordPress en WooCommerce leggen. Binnen een dagdeel heb jij het beginsel van je WordPress website staan en heb je genoeg handvaten om er zelf mee aan de slag te gaan. Neem contact met ons op als jij denkt dat een WordPress training wat voor je is! Je kan hier ook gelijk inschrijven.

Online analytics training

Heb jij al een website, maar wil je meer leren over het meten van je online kanalen? Dan is een Online Analytics training misschien iets voor jou. Binnen deze cursus leren we jou alles over het meten, analyseren en interpreteren van het online verkeer van je website. Je leert hoe je Google Analytics kan instellen en hoe je het kan gebruiken. Verder besteden wij aandacht aan het installeren en gebruiken van Google Tag Manager en Google Data Studio. Op deze manier leer jij de drie belangrijkste tools voor het analyseren van je online kanalen te gebruiken. Verder besteden wij aandacht aan jouw persoonlijke wensen en/of business. Voor iedere business zijn namelijk verschillende meetdoelen inzetbaar. Geïnteresseerd in een cursus Online Analytics? Neem dan contact met ons op.

Training online adverteren

Wil jij aan de slag met online advertenties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Digitmind is het mogelijk om een curus online adverteren te volgen. We behandelen in deze cursus de basis van het online adverteren en laten zien welke kanalen je mogelijk kan inzetten. We zullen voornamelijk met Google Ads werken en besteden ook aandacht aan het doormeten van de statistieken in Google Analytics. Aan het eind van de cursus weet jij precies hoe je een Google Ads advertentie kan opzetten en kan je er zelfstanding mee aan de slag. Wil jij aan de slag met je eerste advertentie, neem dan contact met ons op voor een cursus online adverteren.

De vorm van onze trainingen en cursussen

In tegenstelling tot veel andere aanbieders vinden bij ons geen massale trainingen plaats. Onze trainingen verzorgen wij voor hooguit 8 personen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De trainingen en cursussen worden gegeven op ons kantoor in Arnhem. Een medewerker van ons die dagelijks bezig is met de materie zal de training verzorgen. Wij hebben dus geen speciale leraren of trainers in dienst, maar juist een vakman of vrouw die nog dagelijks ervaring opdoet in de branche.

Onze trainingen en cursussen bestaan voor een klein deel uit theorie, maar voor het overgrote deel ben jij zelf aan de slag met de materie. Wij zijn van mening dat jij meer kan leren door te proberen. Het voordeel van deze manier van werken is dat onze begeleider veel meer individuele aandacht kan geven aan de cursisten. Bij vragen of problemen kunnen wij deze persoonlijk toelichten terwijl de rest rustig door kan werken.

Heb jij de cursus met succes afgerond, dan krijg je van ons nog een certificaat toegestuurd voor het behalen van de desbetreffende cursus. Bij ons neemt een cursus een dagdeel of gehele dag in beslag (09:00 t/m 17:00), waarbij wij de lunch voor jou verzorgen. De duur van de cusrsus of workshop kan variëren.  De cursussen en workshops worden wekelijks gegeven. Neem contact met ons op voor beschikbare data en prijzen.

Nieuwste cursus
Workshop Wordpress voor beginners

Neem contact met ons op!