Online marketing

Voor elk bedrijf of elke dienst bestaat een ideale mix van SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (search advertising) en social media (content, beheer en adverteren), die het beste aansluit op wat jij wilt bereiken.

Hiermee kunnen we jou helpen

Online marketing: een mix van slimme, creatieve middelen om jouw onderneming digitaal te laten groeien.

Wie ben jij?

Om online optimaal voor je te kunnen werken, willen we jou en je bedrijf goed leren kennen. We vragen je dus het hemd van het lijf!

- Wat zijn je doelstellingen?
- Waar wil je over een jaar zijn?
- Wat mag 1 lead kosten?

We ontwerpen een slimme, creatieve route om die doelen te bereiken. Samen spreken we meetbare resultaten af. Die kunnen we tussentijds bijsturen, want natuurlijk houden we continu een vinger aan de pols.

Voordelen van online marketing

Waarom is online adverteren slim?

Als bedrijf is het belangrijk om online aanwezig te zijn en jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Online marketing is hierbij onmisbaar geworden. Het stelt je in staat om je doelgroep te bereiken op een manier die past bij hun behoeften en interesses.

Door middel van online marketing kun je meer verkeer naar je website genereren, je merkbekendheid vergroten, leads genereren en uiteindelijk meer verkopen realiseren.

Online marketing is dus van onschatbare waarde voor het succes van je merk.

Laten we....

oeps, zonder emailadres kunnen we geen contact met je opnemen.

Volgende

Geweldig! Laten we het over je project hebben.

Tijdsspan

Project informatie

Lekker, wij houden ook van koffie!

Hoe kunnen we contact met je opnemen?

Bellen is effectiever dan mailen

Bel ons of laat je telefoonummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

026 - 202 2055

Op welk nummer mogen we je bellen?

Ook hen hebben we kunnen helpen met online marketing

Snel antwoord op jouw vragen

Hoe kan online marketing mijn bedrijf helpen?
Online marketing kan je bedrijf helpen door je online aanwezigheid te vergroten en meer verkeer naar je website te genereren. Dit kan leiden tot meer leads, conversies en uiteindelijk meer omzet. Online marketing kan ook helpen bij het opbouwen van merk bekendheid en het verbeteren van klantbetrokkenheid.
Welke online marketingdiensten bieden jullie aan?
We hebben bij Digitmind een breed scala aan diensten in onze gereedschapskist, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA), social media marketing, e-mailmarketing, contentmarketing en webdesign. Uiteraard bespreken we dit samen en komen we samen tot een oplossing die werkt voor jou en je bedrijf.
Hoe bepalen jullie welke online marketingkanalen het beste zijn voor mijn bedrijf?
We bepalen welke online marketingkanalen het beste zijn voor je bedrijf door een diepgaande analyse van je doelgroep, doelstellingen en budget. We houden ook rekening met de industrietrends en de concurrentie in je markt. Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakt plan op dat het beste past bij je bedrijf.
Hoe meet ik het succes van mijn online marketingcampagne?
Samen stellen we vast wat succes inhoudt voor jou, dit kunnen websitebezoekers zijn of het aantal leads, conversies of ROI (Return on Investmen). Wij maken gebruik van Google Analytics, Google Ads en nog veel meer.
Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn online marketingcampagne zich blijft ontwikkelen?
We zorgen ervoor dat je online marketingcampagne zich blijft ontwikkelen door regelmatige monitoring en optimalisatie. We analyseren de resultaten van je campagne en passen deze aan waar nodig om de beste resultaten te behalen. We blijven ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie om ervoor te zorgen dat je campagne altijd up-to-date is.